Total War Hellas Forums

Full Version: [TWH] Age of Darkness || Overhaul for Attila: Total War
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
[Image: pjUpCmr.png]

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της ανάπτυξης
ενός ακόμα νέου modification βασισμένο αυτή τη φορά στο Attla: TW.
Έχοντας ως ημερομηνία έναρξης περίπου το 750 μ.Χ.
και εκτεινόμενο ώς και το 888 μ.Χ. Το mod ευελπιστεί να αποτελέσει μια πειστή απεικόνιση
των "σκοτεινών ετών του Μεσαίωνα".

Γιατί επιλέξαμε τον 8ο αιώνα μ.Χ.;
Καταρχήν, κρίναμε ότι ο 8ος αιώνας θεωρείται ως ένα από τους σημαντικότερους αιώνες της παγκόσμιας ιστορίας. Πρώτον, σταμάτησε η προώθηση των Αράβων στην Ευρώπη - συγκεκριμένα με τη Μάχη του Πουατιέ (732) και με τη Δεύτερη Πολιορκία της Κωνσταντινούπολης (717) -. Δεύτερον, λαμβάνει χώρα το 750 μ.Χ. (ετος έναρξης του mod) η άνοδος των Αββασιδών στην εξουσία και δημιουργούν το δικό τους Χαλιφάτο. Θεωρείται μια πολύ σημαντική επανάσταση αυτή για τον Αραβικό και για τον μουσουλμανικό κόσμο, διότι πλέον και οι μη Άραβες (κυρίως Ιρανοί) αρχίζουν να παίζουν καθοριστικό ρόλο και πλέον μετατοπίζεται η πρωτεύουσα του Χαλιφάτου από τη Δαμασκό στη νεοιδρυθείσα Βαγδάτη. Τρίτον, το 768 μ.Χ., Βασιλιάς των Φράγκων γίνεται ο Καρλομάγνος ο οποίος θα βάλει τα θεμέλια για την μεσαιωνική Ευρώπη και θα θεωρηθεί ο "Πατέρας" της Δυτικής Ευρώπης.

Ποιά θα είναι τα factions;
List Of Factions
1. Eastern Roman Empire
2. Abassid Caliphate
3. Frankish Kingdom
4. Lombard Kingdom
5. Kingdom of Asturias
6. Bulgar Khanate
7. Avar Khanate
8. Khazar Khanate
9. Mayars
10. Petchenegs
11. Dutchy of Aquitane
12. Danes
13. Saxons
14. Kingdom of Wessex
15. Kingdom of Mercia
16. Kingdom of Northumbria
17. Picts
18. Swedes
19. Kingdom of Aksum
20. Kingdom of Makuria
21. Oghuz Turks
22. Volga-Bulgars
23. Emirate of Cordoba

Λίγα λόγια για το Campaign και τα factions:
Οι Ρωμαίοι υπό την ηγεσία των Ισαύρων, έχουν κατορθώσει να απωθήσουν σε μεγάλο βαθμό τους Άραβες από την Μικρά Ασία Στα Βαλκάνια, βρίσκονται οι Βούλγαροι οι οποίοι έχουν αναθεωρητικές τάσεις και επιδιώκουν να μεταβάλλουν το status quo στα Βαλκάνια. Παράλληλα, η θέση των Ρωμαίων στην Ιταλία βρίσκεται σε δύσκολη θέση διότι πιέζονται από τους Λομβαρδούς. Οι Ρωμαίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν εσωτερικά προβλήματα, κυρίως λόγω της Εικονομαχίας. Το Χαλιφάτο των Αββασιδών θα αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμη του mod. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις εξεγέρσεις σε Αφρική, Αίγυπτο, Τρανσοξανία και Σογδιανή αλλά και τις εξεγέρσεις των Σιιτικών πληθυσμών. Επίσης, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους Ρωμαίους οι οποίοι έχουν περάσει στην αντεπίθεση στην Μικρά Ασία και στην Κιλικία, θα πρέπει να αναχαιτίσουν τους Χαζάρους στον Καύκασο και τέλος, καλούνται να αντιμετωπίσουν τις Νομαδικές ορδές των Ογούζων Τούρκων στην Ανατολή. Στην Ισπανία, το Εμιράτο της Κόρδοβας δεν αποδέχθηκε την πτώση της δυναστείας των Ομευάδων και ουσιαστικά δε θα δηλώσει πίστη ποτέ στους Αββασίδες. Το 756 μ.Χ., κηρύσει και επισήμως την ανεξαρτησία του. Το Εμιράτο θα πρέπει να συγκρουστεί με το Βασίλειο της Αστουρίας, το οποίο αποτελεί την τελευταία ελπίδα για τους Χριστιανούς της Ιβηρικής Χερσονήσου καθώς είναι το μόνο χριστιανικό βασίλειο που έχει απομείνει στη περιοχή, για να ενώσει όλη την ιβηρική χερσόνησο και αργότερα θα πρέπει να έρθει σε σύγκρουση με τους ισχυρούς Φράγκους. Το Βασίλειο των Φράγκων αυτή τη περίοδο είναι από τα ισχυρότερα κράτη της Δυτικής Ευρώπης και αυτό οφείλεται κυρίως στη Μάχη του Πουατιέ. Το Βασίλειο των Λομβαρδών επιδιώκει να ενώσει όλη την ιταλική χερσόνησο και τη Σικελία, για αυτό βρίσκονται και σε πόλεμο με τους Ρωμαίους. Στην Βρετανία, οι Αγγλοσάξονες έχουν εδραιωθεί και έχουν δημιουργήσει πολλά Βασίλεια τα οποία έχουν ανταγωνιστικές σχέσεις μεταξύ τους. Παράλληλα, μια νέα απειλή έχει εμφανισθεί από την Βόρεια Ευρώπη. Οι Δανοί και οι Σουηδοί, βίκινγκς, αρχίζουν και πραγματοποιούν επιδρομές στη Δυτική Ευρώπη και τρομοκρατούν τους χριστιανικούς πληθυσμούς. Τέλος, οι νομαδικές φυλές αρχίζουν και κινούνται προς την Ευρώπη με στόχο να εγκατασταθούν σε κάποια περιοχή μόνιμα.

Ποιες θρησκείες θα έχει το AOD;
Tengriism, Ιουδαισμό, Χριστιανισμό (θα χωρίζεται σε Ορθόδοξο και Ρωμαιοκαθολικό, απλά για να το ξεχωρίζουμε), Ισλάμ (Σουνίτες και Σιίτες) και παγανισμό (Κέλτικο, Γερμανικό, Σλαβικό)

Ποια θα είναι τα ισχυρότερα factions;
Αναμφίβολα το Χαλιφάτο των Αββασιδών, η Ανατολική Ρωμαική Αυτοκρατορία και το Βασίλειο των Φράγκων. Φυσικά θα υπάρχουν και κάποια minor factions που θα ξεκινούν πολύ δυναμικά το campaign όπως το Βασίλειο των Λομβαρδών, οι Βούλγαροι, οι Αβάροι αλλά και οι νομαδικές ορδές (Πετσενέγκοι, Μαγυάροι). Επίσης, κομβικό faction θα είναι οι Χαζάροι.

Οι Ρωμαίοι θα έχουν ταγματικές μονάδες;
Ναι......

Λίγα λόγια για την ομάδα:
Ουσιαστικά η ομάδα του AOD αποτελείται, σχεδόν, από τα ίδια μέλη που πραγματοποίησαν τα εξαιρετικά TWH Unit Packs (MEP, SAP,MHF).

Ο Χάρτης θα έχει περίπου αυτή τη μορφή:

=14[Image: World_in_800.png]
We're back... Εντάξει μη σας παραπλανεί ο χάρτης αυτός. Δε θα χει Κίνα, Ινδία και ούτε θα ανακαλύψουμε την Αμερική πριν τον Κολόμβο και τους Βίκινγκς.....

Ελπίζω να σας αρέσει το projectaki μας.
Αντε καλή μας αρχή... smile

Beos,Koult σας εφτιαξα καινουρια Signatures με το Logo του AoD, αν θελετε οποιοδηποτε αλλο με οποιαδηποτε (pic,text) just let me know...


Υ.Γ
Oποιος θελει να του φτιαξω Signature ή Αvatar ή Profile Pic (με θεμα το Mod ή ο,τι αλλο θεμα θελει) ας μου στειλει την φωτο κ το κειμενο της επιλογης του... Wink
The hype is real stunned bouncing Yeah2 chuck norrisPraisePraiseClappingthumbsupHeart
Ενδιαφέρον θέμα! Καλή συνέχεια παίδες! thumbsup
Nekro;41711 Wrote:The hype is real stunned bouncing Yeah2 chuck norrisPraisePraiseClappingthumbsupHeart
Icarus;41712 Wrote:Ενδιαφέρον θέμα! Καλή συνέχεια παίδες! thumbsup
Να'στε καλα guys... smile
Update: Πληροφορίες γύρω από το mod στο 1ο post
Μπραβο παιδια!! thumbsup thumbsup
Nekro;41711 Wrote:The hype is real stunned bouncing Yeah2 chuck norrisPraisePraiseClappingthumbsupHeart
Icarus;41712 Wrote:Ενδιαφέρον θέμα! Καλή συνέχεια παίδες! thumbsup
dR_pain;41723 Wrote:Μπραβο παιδια!! thumbsup thumbsup
Σας ευχαριστούμε και να αναμένετε και άλλα νέα σύντομα.
Έκτακτα, έκτακτα. Μπράβο για την προσπάθεια και την θέληση σας.

Από περιέργεια, είναι δυνατόν να ενταχθούν και ημέρζινγκ φάξιονς, όπως η Μακεδονία ή ο Πόντος στην βανίλλα; Νομίζω ότι θα ήταν σπουδαίο, ειδικά στην περίπτωση των Αββασιδών, όπου θα μπορούσατε να προσθέσετε τους Ταϊρίδες ή τους Σαφφαρίδες*, στην Παρθία και την Δραγγιανή αντίστοιχα, μετά από ενδεχόμενη επιτυχή επανάσταση.

Τέλος, χάρις στο βροχερό κλίμα και τα εξαιρετικά φιλοπερσικά δάση, τα φρούτα, οι Άραβες, δεν κατόρθωσαν να υποδουλώσουν την αείποτε φιλελεύθερη Υρκανία, ήγουν την Μάνη του Ιράν, τα Σφακιά της Κασπίας κ.ο.κ., οπότε ίσως μία ανεξάρτητη δυναστεία, σαν τους Βαυάνδιδες, μεγάλη η χάρη τους, θα ήταν ό,τι πρέπει, ώστε να εμποδίσει το βρωμοχαλιφάτο από το να σαρώσει τα πάντα.

*Σαφφάρ δημαίνει σιδηρουργός. Τέτοιο ήταν το επάγγελμα του ιδρυτή της δυναστείας βλέπετε. Το αδελφάκι του και μέγας διάδοχος ήταν μουλαράς. Ιράν-Αξιοκρατία!4
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10